Gość Guest Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Twój nick podczas gry: mAst3R Godzina, data zdarzenia: ok 15:20 / 14.09.2014 Mapa: dd2 #2 STEAM_ID / IP: Server # 86 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : mAst3R [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1821564250 ' [AMXBans] Your IP : ' 217.75.59.178 ' [AMXBans] ====================================== Uzasadnienie: Dostałem bana po rozegraniu dwóch rund - w ogóle na serwie latał typ z SH i podszywał się pod nick ( nie wiem jak to możliwe ) Nie tylko ja jestem poszkodowany, jako że nie mam ss'ów to jak mam się starać o UB? Dodam że wczoraj zostałem zbanowany i zrobiono mi ss'y które wrzuciłem do odpowiedniego tematu i okazały się OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Zapraszam admina Spliff z demkiem. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Rozumiem że z mojej strony wszystko? Teraz tylko czekać na wspomnianego Admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Dostajesz ub to nie twoja wina że dostałeś bana na serwerze grasuje cziter który wchodzi na takim samym nicku jak gracz i kradnie również jego ip niestety zbanowanie jego i Ciebie nie rozwiązuje problemu bo wraca na innych ip od graczy i ich nickach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi