Gość Guest Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Dostałem bana tylko dlatego że wczoraj koleś czitował i podszywał się pod innych graczy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Dostosuj się do wzoru a poza tym w bansie widzę tylko bana na 5 minut za ping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 jak nie mam ssów to skąd mam je wyczarować szukałem po tym wzorze co mi wysłałeś i nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Temat leci do kosza, za niedostosowanie się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi