Gość Guest Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Twój nick podczas gry: xXxNacpanaZelkamixXx Godzina, data zdarzenia: 16.09.14 Mapa: westwood STEAM_ID / IP: ' 78.154.80.105 ' Uzasadnienie: Gralam dosyc dlugo i bylo okey Wyszlam z csa poniewaz lagowalo mi sie kiedy weszlam znowu dostalam bana nie wiem za co i nie moge teraz wejsc:/ a skoro powod jest w konsoli cheater to juz w ogole nie rozumiem bo nic nie mam a tym bardziej dostalam go od razu jak weszlam na serwer...-.- wiec jak to jest mozliwe.? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Blek`. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : xXxNacpanaZelkamixXx [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1396483379 ' [AMXBans] Your IP : ' 78.154.80.105 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Zapraszam admina Blek z dowodami w postaci demka admina ma na to 24 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Tak to była moja pomyłka nie ten przycisk wcisnołem przepraszam . więc proszę o ub dla gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi