Gość Guest Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Siema Grałem ostatnio na serwie jakies 2 dni temu kiedy naszła mnie ochota to gdy chciałem wejść wyskoczyło mi info że mam bana itp. możecie coś z tym zrobić ? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Możemy, jeżeli dostosujesz się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 W poprzednim temacie wszystko wyjaśnione. Staraj się nie zaśmiecać forum multi-tematami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi