Gość Guest Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Twój nick podczas gry:Klawy Godzina, data zdarzenia:12:27 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:44830451' Uzasadnienie: zrobiono mi ssy ale są tylko cztery, nie wiem dlaczego, juz któryś raz z kolei wstawiam ssy i byly piec nie wiem co sie stało z piątym http://multi-head.pl/topic/41319-klawy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Musisz mieć 5 ss-ów, bo za 4 nikt cie nie odbanuje. Przeszukaj folder jeszcze raz. Masz na to 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Tu nie chodzi o ssy po prostu chcieliście mnie się pozbyć, po prostu z DOBRY jestem dla was, jak napisał mi soltys ze mu spamują na u@ ze odpalony jestem, wstawiałem 4-5 razy ssy i czyste były! tera zrobił cztery i tak sa czyste, wiec o co chodzi, o uwalenie pro gracza żeby takie CIENIASY jak wy grały, i nie spamowali na u@, o to caly problem!!! ZAL MI WAS. I nie pisz mi adonai29 takich bzdur żebym poszukał w folderu bo go nie ma, wystarczy kliknąć sortuj według>data modyfikacji i widzisz które są nowe pliki z data i godzina jak byś nie wiedział. A pisałem ZAL MI WAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Nie, nie jesteś dobry tylko zapewne anty-ss dał ciała. Norma przy 4 ss'ach. Zaraz możesz jeszcze wyłapać perma na forum za te durne teksty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi