Gość Guest Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Nie ma dzialu Odwolania od kar czy banow wiec pisze temat tutaj , jezeli dzial na skargi i odwolania jest prosze o przeniesienie go w te miesjce . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Striker. [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'obraza rodziny ' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:50973445' [AMXBans] Your IP: '83.8.138.43' [AMXBans] =============================================== Nick w Grze : Neyer Data, godzina : 18.09.2014 godzina 15:10 Admin banujacy : Striker <- widziany przez moja osobe pierwszy raz na serverze Dodatkowe Informacje : PROSZE O DOWODY NA OBRAZE RODZINY , oprocz dowodow prosze o wyjasnienie mi sytuacji , godzina 15:10 dnia 18.09.2014r admin Striker wchodzi na server i automatycznie Ja Otrzymuje bana na 1 tydzien , a za co ? , za co sie pytam , czy admin byl przy sytacji gdy owa OBRAZA sie odbyła ? , Wnosze o usuniec Admina Strikera z tego stanowika , gdyz nie wypelnia swoich obowiazkow zwiazanych z byciem Adminem . Jezeli obraza byla bana przyjme bo sie nalezy ale jezeli obrazy nie bylo prosze o ub. Inna sprawa ban na obraze to 1 Dzien a nie Tydzien z tego co mi wiadomo . Takze Admin Striker niech poćwiczy . Joł . Przepraszam za pomyłki i błedy w pisowni. Pozdrawiam Neyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Duble kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Screeny/Bany/Skargi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi