Gość Guest Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Twój nick podczas gry: Suck My Dick |ADHD| Godzina: Przed chwilą Mapa: Dd2 Steam ID/ ip: [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1546009050 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.248.80.240 Uzasadnienie: no gram sobie gram jade wiare i banik już 2 raz na tym serwie Zalożylem nowe konto bo zapomniałem chasło do starego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Dostałeś bana z powodem wrzucenia ss na forum. Tutaj masz poradnik jak je znaleźć: http://multi-head.pl/index.php?/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Przepraszam ss nie zostały zrobione a wiem gdzie szukać nie zrobił zobaczcie sami i czo teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Na pewno zostały Ci zrobione. Nie są one robione w formacie .bmp, tylko w .tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 tak tak wiem o tym ale niestety naprawdę nie mam mam 2 ss z innego serwera po za tym nic ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Możesz skorzystać z jednorazowej szansy w postaci 100 reklam na rzecz sieci. Innego wyjścia nie ma, chyba że znajdziesz ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 to co moja wina że jeakiś paziu nie potrafi ss zrobic kurwa debile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi