Gość Guest Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Data i godzina: 20.09.2014 Nicka admina który zawinił: Nie mam bladego pojęcia nie wyświetla mi w konsoli Dowody: Nie wiem na co, wiem tyle tylko że zostałem zbanowany i nie mogę połączyć się z serwerem. Nawet nie wiem kiedy zostałem zbanowany. Świadkowie: ja sam Uzasadnienie: Nie wiem za co otrzymałem bana, ktoś musiał grać na moim nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Dostosuj się do tego wzoru Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 zrzut z konsoli wygląda tak, widząc to baranieje bo na prawdę nie wiem o co chodzi Connecting to 80.72.34.124:27034... Connection accepted by 80.72.34.124:27034 Kicked by Console: You have been banned from this server. Kicked :You have been banned from this serv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 jak można spradzić STEAM_ID / IP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Widocznie łączyłeś się zbyt często z serwer lub go odświeżałeś problem powinien minąć z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi