Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Nick: Xeonixx Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Te doświadczenie jakby zliczyć to wynosi około roku. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 5 lat. Steam ID: STEAM_0:0:6047818 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Xeonixx/185.36.170.7:27028/ Dlaczego TY .!: Dlatego iż gdy po długiej przerwie w cs, wróciłem do gry, oraz na swój ulubiony serwer z moimi ulubionymi ludzmi, zauważyłem że zostało dodanych sporo nowych adminów, jednak nie jednokrotnie zdarzało się, że np. administrator był w przeciwnej drużynie, a niżeli drużyna w której się aktualnie jest. W tym momencie dzieją się dziwne rzeczy takie jak; celowe utrudnianie gry innym graczom tzn. rzucanie fleshy, wyzwiska, obrazy nawet w kierunku admina. Jako że admin tego nie słyszy bądź nie widzi, nie bardzo może temu zaradzić. Jednak to nie wszystkie sytuacje. Gdy grałem w nocy, było sporo graczy a żadnego admina, miałem poważne podejrzenia, że 2 graczy jest odpalonych. Po dłuższym namyśle zdecydowałem się, że zrobie im demko i wrzuce na forum. Zaczynając ich szukać będąc na spect, jeden zniknął a drugi zaczął afczyć, więc demko nie miało sensu. Tak więc reasumując, więcej adminów się przyda, a na pewno to nie zaszkodzi. Jeśli chodzi o mnie to jestem ogarniętym, potrafię rozwiązywać spory, jestem bezkonfliktowy iż wolę żyć w zgodzie z ludzmi, radzę sobie z wątpliwym rozpoznaniem cheata a także jestem znany i lubiany na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To jest kwestia wolnego czasu oraz chęci, generalnie jest to czas od 1 h do 7 h. Kontakt: Steam; Xeonixx, forum, gg; 13985693, jeśli ktoś potrzebuje to mogę podać także numer telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 jestem na Tak - zgłasza na u@ - kultura - pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Nie wiem czy to dobry pomysł z tym wiekiem adminów, 16 lat to jednak dość mało ale zobaczymy jak się wykażesz masz moje tak za spełnione wymagania ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Na tak steam ogarniety godziny Powodzenia! :salut: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Na tak Byl juz adminem i byl bdb Ogarniety Zglasza u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Jestem na tak, jest przyjazny kulturalny i ogarniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Spełnia wymagania, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endoc Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 jestem na Tak - zgłasza na u@ - kultura - ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Jestem na Tak spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Na Tak wymagania spełnia miły i kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi