Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Twój nick podczas gry: Plyvvak Godzina, data zdarzenia: godz. około 22, 20.09.2014 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_1 : 0 : 672362394 / 159.205.60.193 Uzasadnienie:' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' Witam, nie zrobiono mi screenów, a dostałem bana i informację o wstawieniu ich na forum. Proszę o ub. Pozdrawiam, Plyvvak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ss`y są robione automatycznie. Masz jest na 100% w swoim folderze z cs`em. Spróbuj je znaleźć posługując się poradnikiem: http://multi-head.pl/topic/13246-jak-wstawić-ssy-poradnik-video/ Wyglądają tak: HalfLife00.tga, HalfLife01.tga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Nie jestem początkującym graczem cs'a, robiłem to wielokrotnie. Sprawdzałem nie tylko we właściwym folderze (tam gdzie miałem robione screeny z innych serwerów), ale i w całej reszcie. Nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Sorki, nie doczytałem Twojego posta, już wstawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Spróbuj pobrać i zainstalować program "Irfanview" i przeskanuj folder z cs-em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 http://speedy.sh/7deYk/Desktop.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 hm.. 58mb, cały pulpit Nam wysłałeś? Ja to z speedyshare będę dwa dni pobierał. Chcemy tylko ss, które Ci zrobiono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Miałem wczoraj z tym jakiś problem. Tutaj są same screeny (też trochę ważą ale jest ich 14) http://speedy.sh/FBMt2/screeny.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ma być 5 odpowiednich plików w formacie tga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ok mam nie wiedziałem że miałem wcześniej robione screeny w tym formacie http://speedy.sh/MCDN9/screens.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Dobra w sumie nie musiscie mi dawac tego ub wlasnie na waszym serwerze DD2 #2 dostalem bana za "aima" z powołaniem na demko. Kurwa ogarnijcie sie lamusy juz druga sieć serwerów gdzie dostaje bana za aima za ruszanie celownikiem podczas strzelania zeby zredukowac recoila nikt juz nie pospectuje i nie zobaczy jak gram. Nie bede wiecej korzystal z tego serwisu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 bye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi