Gość Guest Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Dzisiaj zostały dodane artefakty. Na początku gry nie robiąc nic już jakiś miałem, chce go wyrzucić, ale potrzebuje hasła, ja żadnego hasła nie ustawiałem, a ewidentnie jakieś jest już podane. Nie wiem czy to jest jakieś hasło domyślne, czy ktoś po prostu zrobił mi psikusa. Proszę o wyjaśnienie sytuacji bądź o reset hasła. Mój nick steam to domo232. A nick w grze Domo231. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Aha... Czyli, że nikt nie potrafi tego ogarnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Zgłoś się do @Del. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Del nie chce albo nie potrafi odpowiedzieć. W sumie to jeszcze pół biedy, bo nie kupowałem vipa, ale mimo wszystko szkoda trochę tego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi