Gość Guest Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Wzór skargi: Skarga na admina Karis11 Data i godzina: 17.30 23.09.2014 Nick admina/gracza, który zawinił: Karis11 Dowody: Mogę dać tylko ss'a że dostałem kicka Świadkowie: Inni gracze na serwie Uzasadnienie: Dostałem kicka za nic, nie odzywałem się grałem normalnie miałem betonowe i staty 250 / 20 i dostałem kicka za nic, ani ping ani za nic bo sie nie odzywałem więc co mogłem zrobić. Wywalił mnie bo cały czas w dupsko dostawał taka prawda, sory ale inaczej się nie da nazwać. To mnie wkurzyło bo miałem dobre staty + perk a on mnie wypierdzielił z serwera za nic. Tym bardziej żadnego innego admina nie było. Proszę o jakieś wyjaśnienie tego albo dania Mu ostrzeżenia bo kick za dobry perk i staty chyba się nie daje, wiem Panowie to tylko kick ale potem nie miałem już betonowego i wgl statów. Proszę aby poniósł jakąś odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Proszę o wypowiedz w tym temacie Admina @karis11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Po pierwsze wiem ze sie namnie uwziołeś nw dlaczego Po 2 . o 17:30 nie bylo mnie na serwie bo mi prąd odcieli moze by.ł to ktoś inny a miales napisany powód ?? Nie lubie takich skarg za nic Jestem nie winny myśle ze positive i shooter mi uwieżą .. A po za tym mam dowody ze sie na mnie uwziol poniewaz mnie obraza danke dala w jego podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Skarga za kicka ehh admin następnym razem niech zbiera dowody że jest wyzywany czy kompromitowany przez gracza i da bana i będzie bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi