Piotr Marcisz Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 witam mam taki klopot, spowodowany moja omylka, wyslalem sms na nr 79480, w tresci wiadomosci mialem wpisac pukawka, a wpisalem VIP DD2 czy ktos mial doczynienia z taki kur.. burakie co go odjeb.... dostalem sms zwrotnego o tresci "bledna tresc. sprawdz pierwsza slowo i numer na ktory wysylasz" z gory dziekuje za szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Źle wpisałeś treść i możesz jedynie złożyć reklamację, ale wątpię czy coś zdziałasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Marcisz Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 a czy numer nie jest przypisany do waszej sieci, jezeli pukawka pobrala kwote w wysokosci 11,07, dlatego nie wiem czy mialem z wami ta spraw wyjasnic, czy z pukawka, no ale widze ze jedna jest tu bardzo malo kopetetnych osob odpowiedzi w stylu "ale wątpię czy coś zdziałasz." sa bardzo pomocne zobacze moze kontakt z pukawka cos w skura, bo na chwile obecna, nic tylko same pomocne dlonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Powiem ci tak bo mialem taki sam kiedys problem : Kasa Przepada Ponieważ po to jest podana TREŚĆ WIADOMOŚCI oraz NUMER by go dobrze wpisać . Następnym razem sprawdź co wpisujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Marcisz Napisano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2014 czary mary i zostales oskubany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Możesz złożyć reklamację na pukawce, my nic nie zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi