Gość Guest Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 - Wchodzenia raz dziennie na forum, TAK - Posiadanie mikrofonu,Tak dobry - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,Tak znam - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,: Postaram się - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Postaram się - Minimum 30h przegrane na serwerze, Nie zupełnie 30h ale teraz zacznę dużo grać na serwerze podoba mi się on , już topka - Obowiązkowo aktywne konto steam, Tak mam aktywne - Minimum 16 lat. posiadam 17 Wzór podania: :good: :good: :good: :good: :good: :good: Nick:<>Shogun || Boss<> Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na 5 serwerach cs go , na 1.6 około 20 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-ie:250 h Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/91.185.185.20:28075/top_players/?searchipp=50&sort=score&order=DESC Sprawcie sobie ;d Dlaczego TY .!:Bo przez ten czas gry nie widziałem żadnego admina , i chciałem zaangażować się w dobro serwera, i opanować niemiłe sytuacje typu wyzywanie się , liczne przekleństwa lub trollowanie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godzinki w tygodniu ,weekend 4-7 godzinek Kontakt:skype bereznicki1997 , telefon priv , ts i tu pw Czekam na szybką odpowiedź , pozdrawiam (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jestem na tak +często na serwie +ogarnia grę -brak godzin Ale na tak ;-) @edit na serwie nie ma żadnego admina. Mogli byście zmniejszyć godziny do 20 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Na tak -często na servie -pomocny -uprzejmy -kulturalnie rozmawia przez voice chat'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Dziękuje za ocenę drodzy gracze , do usłyszenia na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Września 2014 Administrator Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Podanie Przyjete. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Września 2014 Administrator Udostępnij Napisano 27 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi