Skocz do zawartości
Multi-Head.pl - Forum tematyczne z serwerami Counter-Strike 1.6 oraz CS2.

[ZAMKNIĘTY]Aktywność

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym przedstawić propozycję zmniejszenia tygodniowego czasu aktywności admina.

Powody argumentuję tym że: 

Gra jest dla ludzi, każdy pracuje, uczy się, musi poświęcać czas rodzinie i innym obowiązkom domowym.

Nie sposób jest zawsze spełnić wymagany czas.

Dlatego uważam, że odebrano mi admina moim zdaniem niesłusznie (choć zgodnie z regulaminem).

Apeluję o zmniejszenie tego czasu, bądź całkowite jego zdjęcie jeśli admin jest porannym stróżem serwera.

Logicznie myśląc jak ktoś gra od godz 6 rano raczej wieczorem go nie będzie.

Grając rano, bo tak często dysponuję wolnym czasem wielokrotnie byłem zmuszony banować nieuczciwych graczy.

Posta piszę w celu polepszenia ochrony w porannych godzinach na serwerze.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.

Pozdrawiam.

Creativ.

August wyjaśniam. Prowadzę własną firmę. Dlatego często gram rano jak żonę zawiozę do pracy na 6. W związku z prowadzoną działalnością nie zawsze mam czas. 

Malin ja nie marudzę tylko mówię prawdę. Wyraźnie piszę o godzinach porannym czyli 6 rano. Ja mam w tych godzinach czas widać to po zbanowanych nieuczciwych graczach. Przecież chodzi nam o pilnowanie serwera i polepszenie grywalności. Nie pisałem kto komu poszedł na rękę. Wyraźnie napisałem ocb.

A tak na marginesie: Malin ani razu nie widziałem Cię o 6 rano.

I tak Joe dla wielu osób poszedł na rękę... Bo deklarowanych godzin w składanych podaniach było znacznie więcej, więc nie ma co marudzić na to, bo limit teraz i tak nie jest aż tak wygórowany...

Jak dla mnie te 7 godzin to jest nawet za mało.Gdy składasz podanie na admina musisz być pewnym że znajdziesz czas na grę na serwerze.

Moje zdanie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...