Gość Guest Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Nick: Wyindywidualizowany. Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):dosyć duże,miałem adma na kilku sieciach,głównie cod mody,raz nawet byłem UBT Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:5lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:58911442 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Wyindywidualizowany./80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Rano gra bardzo dużo cheaterów a wtedy rzadko jest admin,a ja gram często w porannych godzinach.Chciałbym pomóc sieci i żeby gracze rano się nie zniechęcali do gry Gram również po południu,ogólnie poświęcam dużo czasu na coda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:różnie 2h a czasami 5-6 Kontakt:steam,ts,PW forum. Krótko o sobie Mam na imię Paweł,mam 16 lat.Mieszkam w Koninie(Wielkopolska).Interesuje się piłką ręczną.Lubie grać w 1.6 i w GO Myślę że nadaje się na tą posadę,bym trzymał porządku na serwie i banował cheaterów Na sieci już jestem sporawo ale miałem przerwę z przyczyn osobistych Aha i wiem że nie mineło dwa tygodnie od tam tego podania ale opiekun(Fighter) pozwolił złożyć znowu podanko. Proszę o rozpatrzenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Niby Fighter ci kazał złożyć. A mnie to nie przekonuje każdy czeka swoje, i reguły to reguły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ja to tam jestem na TAK ,znam go i myślę że sobie poradzi po za tym spełnia wymagania, jest aktywny, i ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Ostatnio podanie składałeś 20 września, następne możesz 4 października. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi