Gość Guest Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 EJ mam problem z zadaniem pisze mi "Pozostało 6 rund do przeżycia Oco ho ?? Przerzyłem runde i nic pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Gdzie ,,pisze ci to zdanie'' ? (oraz jaki to serwer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 W zadaniu musisz przeżyć rundę i zostaje Ci zaliczona jedna runda. Musisz tak przeżyć 6 rund(czyli nie zostać zabitym). Postępy zadania możesz sprawdzać pod komendą /zadania>2.Status zadania albo jak nie padniesz podczas rundy to zobaczysz na początku kolejnej że zaliczyło Ci oraz ile Ci zostało do skończenia zadania. A wyjaśniając bardziej to np. Koniec rundy jest wtedy aż zabijesz graczy z przeciwnego teamu, uwolnisz hosty, paka wybuchnie lub zostanie rozbrojona. Z tym że w każdym tym przykładnie nie możesz zginąć. A jeśli to co wyżej zrobiłeś a nie zaliczyło Ci zadania to pisz do opiekuna serwera, możliwe że zadanie jest zbugowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Napisz temat gdzie trzeba. Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi