Gość Guest Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Twój nick podczas gry: Hades Godzina, data zdarzenia:12:24 30 września 2014 Mapa: De_dust chyba STEAM_ID / IP: 0:0:1123545133 Uzasadnienie: Jest mały problem ponieważ gdy robiono mi SS to był lag i nie wiem czy to z tej przyczyny czy z innej nie doszły czo mnie te SS które zrobił mi admin . Przeszukałem foldery i nigdzie nie ma nie wiem czemu czy to przez tego laga czy cos wam się ze psuło nie wiem . Jeżeli będzie tak że nie dojdą mi te ss to po prostu ich nie wrzucę bo po co ? jak nie mam a innych nie bd wrzucał .Dlatego załozyczłem ten temat bo był Błąd lub bóg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Nawet przy lagu powinny być screeny zrobione. Szukaj pliki o nazwie HalfLife00.tga HalfLife01.tga Tutaj masz poradnik >http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Co ja bd tu kłamał Nie mam skąd ja mam ci je wyciągnąc ? szykałem z tą nazwą i nie ma takiej ani jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Jak nie dostarczysz ss'ów w ciągu 24h, jedynym sposobem na ub będzie wykonanie 100 reklam. Spróbuj jeszcze programem - "IrfanView" przeszukać folder z cs'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Jedyną opcja na ub, to zrobienie 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi