Gość Guest Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Dzień dobry, dziś się zarejestrowałem jak i zobaczyłęm jeden mały problem w "Avatarach ". Mianowicie wygląda on tak: Jak widać, nie widać mojego całego Avatara oraz innych użytkowników forum. Myślę, że powinniście jakoś temu zapobiedz . Jeśli nie ten dział lub był już taki temat to bardzo przepraszam i proszę o nie karanie mnię warnem. Dziękuje i pozdrawiam Mlody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Ktoś już zgłaszał ten problem i nic nie zostało z tym zrobione. Fakt avatary nie mieszczą się w ramkach. To chyba to samo? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Zielonaa. nie to że się nie mieszczą po prostu jest coś nie tak z tą ramką albo ona jest zbyt w prawo lub Avatary są zbyt w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Dopóki o tym nie napisałeś to nie zwróciłem na to uwagi, ale racja ucina lewą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Na innych rozdzielczościach rangi są w innych miejscach. Trzeba poprosić admina technicznego jeśli się da owy problem rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Chyba się nie da. Trzeba będzie wrócić do którejś z poprzedniej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Rangi są do ... trzeba zmienić je, musi być lewy bok bez zbędnych dodatków tkz, kwadratowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Października 2014 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi