Lysy* Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Admin DobrePlejsy niedosc ze wbija raz na tydzien to jeszcze wbił teraz i bez dowodów zbanował mnie za jakies fk bo prowadzący powiedzial ze kto sie ociąga ginie Galio sie ociągał to go zabilem potem wbil Plejs i zbanowal mnie bezpodstawnie i bez dowodów wiec prosze o usunięcie mu admina w sumie nie tylko Galio w regulaminie pisze jasno i wyraznie wszystkie polecenia wykonujemy jak najszybsza drogą więc zabijałem tych co sie do tego niedostosowali i twierdzili ze mam fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Kolejny twój temat leci do kosza. Napisałeś skargę i wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi