Gość Guest Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Witam mam 2 problemy . Pierwszy z nich nie pamiętam jaki to był admin co dał mi tego bana , nie wiem na jakiej podstawie to zrobił ogolnie , bo ogl chwile byłem afk , ruszyłem sie i nagle wyskoczyło , ze dostałem bana i wstaw SSy na forum i tutaj pojawia sie kolejny problem , ponieważ rzekomo zrobione SSy nigdzie nie widnieja , przetrzepałem cały folder Cs i nigdzie nie ma żadnych SS-ów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Tutaj masz poradnik do szukanie screenów >http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Duble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Screeny/Bany/Skargi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi