Gość Guest Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 nick: yolo boyz // frajerhejt godzina: 17:00 dnia: 11 pozdziernik 2014 mapa: dd2 ss: http://speedy.sh/MaJF9/loffciam-Was.rar xoxo yolo boyz aka celownik w awp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Wytłumacz mi kolego to: http://multi-head.pl/topic/43176-perm-bez-ssów-celownik-w-awp/#entry233974. PS. Nie wiem po co sie głupio śmiejesz na pw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Tłumaczę Ci kolego że teraz ss'y mi się elegancko zapisały, tak jak mówiliście. Wtedy nie miałem ŻADNEGO. A z przyjemnością bym wstawił. Ja jestem przekonany że wtedy ss'y - jakimś cudem lub dziwnym trafem - nie zostały mi zrobione. PS. prywatna wiadomość to PRYWATNA wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Poza tym te wasze bany nic nie dają - klikam dwa przyciski i właśnie sobie znów gram na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Jeśli zauważycie kolegę na serwerze, banujcie z powodem "aktywny". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi