Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 [align=center]@weave - Damian, zarówno mega skromny mężczyzna, który ma duże poczucie humoru jak i jest świeżo upieczonym adminem COD 500K LVL+DM. Wszystkich czytelników gorąco zapraszam do przeczytania lektury, w której CS'owy Weave opowie Wam o swoim życiu i przekaże kilka ciekawych informacji. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam Cię serdecznie. Znalazłbyś może trochę czasu, by udzielić mi odpowiedzi na pytania w wywiadzie, który mam zamiar z Tobą przeprowadzić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam również. Tak znajdę trochę czasu, ale tylko trochę .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Cieszę się. Mam nadzieję, że poświęcisz tyle, ile będzie trzeba . Na początku prosiłabym Cię, żebyś przybliżył swoją osobę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na wstępie zdradzę swoje jakże boskie imię, CS'owy Weave w realu to Damianek . Miałem napisać coś o sobie, więc może to ma być to, że jestem boski, zajebisty i mega skromny . A tak na poważnie to mam 21 latek, mieszkam w Sosnowcu i pracuje na Hucie jako brygadzista. Uczyłem się w technikum gastronomicznym, ale od razu po mojej osiemnastce dostałem ofertę pracy jako brygadzista w firmie produkcyjnej, a w międzyczasie robiłem zaoczne liceum. Praca była fajna tylko, że było dużo telefonów po godzinach w sprawie nadgodzin. Przez 3 miesiące pracowałem prawie po 18 godzin dziennie (w sumie więcej spałem, ale jednak byłem w tej pracy ). Po zrezygnowaniu dostałem się do zakładu pracy do Huty Katowice, również na stanowisko brygadzisty i pracuje tu do dnia dzisiejszego.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Widzę, że sporo nas łączy. Ja też byłam w technikum gastronomicznym, z którego zrezygnowałam tak jak Ty, po czym właśnie teraz uczęszczam do zaocznego liceum. Do tego nie ukryję, że praktycznie jesteś moim rówieśnikiem . [/align] [align=center]Wracając do tematu. Pracowałeś aż po osiemnaście godzin to musiał być to dla Ciebie ciężki czas, bo nie miałeś praktycznie życia prywatnego. Cały czas praca i praca, ale niestety taki urok dorosłej osoby. Co powiesz o swojej teraźniejszej pracy brygadzisty? [/align] [align=center] [/align] [align=center]O jak miło, może jeszcze powiesz ze blisko mieszkasz? . Moja praca polega na tym, że po prostu jestem, wypisuje różne raporty i sprawozdania, a potem idę spać. Do pracy chodzę z wielką przyjemnością. Wystarczy dobrze żyć z ludźmi i nie trzeba ich pilnować, bo wiedzą że jak szybko zrobią to, co mają to będą wolni.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Odpowiadając na Twoje pytanie - owszem, mieszkam dość blisko Sosnowca. [/align] [align=center]Rzecz biorąc z tego co piszesz wnioskuję, że jesteś zadowolony ze swojego stanowiska pracy co mnie bardzo cieszy. Sama mam znajomych, którzy bardzo na swoją pracę narzekają. W ogóle ciekawi mnie jakie są Twoje zarobki? [/align] [align=center] [/align] [align=center]To skoro blisko to zawsze można przeprowadzić wywiad w cztery oczy . Hmmm, powiem Ci, że źle nie jest choć mogłoby być lepiej, z przodu wypłaty zawsze jest cyferka 3 .[/align] [align=center] [/align] [align=center]To dobry zarobek . Nie narzekaj, bo znam osoby, które zarabiają tylko 2 tysiące miesięcznie. Oprócz pracy brygadzisty robisz coś w życiu codziennym? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Po za pracą trenuje MMA, chodzę na siłownię, czasami jakaś imprezka. No i również poszukuje miłości życia hahaha.[/align] [align=center] [/align] [align=center]To bardzo dobrze, że trenujesz i ćwiczysz, bo w końcu sport jest potrzebny do życia człowiekowi . Jak już wspomniałeś o miłości to powiedz jaka według Ciebie powinna być idealna dziewczyna? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powinna być przede wszystkim szczera, wierna, kochająca i wyrozumiała.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Te cechy, które wymieniłeś są najważniejszymi cechami dla dwojga kochających się osób. Gdybyś znalazł dziewczynę to gdzie zabrałbyś ją na pierwszą randkę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Haha widzę, że wywiad będzie dosłownie o wszystkim. To zależy od tego, co ta osoba lubi, pierw jakiś film, kolacja i wieczorny spacerek, który nie musi być w mieście gdzie mieszkam tylko możemy wsiąść w auto i jechać w jakieś fajne miejsce.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz czy u kobiet patrzysz na osobowość czy może na wygląd? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiem tak: Wygląd to nie wszystko, pierw jest właśnie charakter a dopiero potem wygląd. Nie ważne, że kobieta będzie miss skoro nie będę miał z nią o czym rozmawiać. Wygląd jest że tak powiem miłym dodatkiem do osobowości, ale też jakoś musi być.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Święta racja! A co byś zrobił gdybyś musiał żyć w związku na odległość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie uznaje związków na odległość. Nie umiałbym zaufać.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jesteś moim przeciwieństwem, ale powiem Ci, że jak się prawdziwie kocha to odległość nie ma znaczenia . Powiedz Nam jeszcze czy jest jakaś decyzja, której żałujesz w życiu do dziś? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak jest. 22 marca miałem wyjeżdżać na stałe do Irlandii lecz poznałem pewną osobę i wybrałem pozostanie w Polsce, lecz niestety ta osoba nie doceniła tego i nie potraktowała nas poważnie. Każdy popełnia błędy.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Współczuję, niestety takie życie, nic nie poradzimy . A jest może coś, co chciałbyś zmienić w swoim życiu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmmm w sumie fajnie by było jakbym zaczął zachowywać się jak każdy facet, czyli żebym był chujem i frajerem. Tak jest chyba łatwiej. A tak po za tym to nic. Mam dobrą pracę, pasje i swoje cele do których zawsze dążę i nigdy nie odpuszczam.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Uwierz, że nie jest tak łatwiej. Bądź sobą i taki, jakim jesteś do dziś . Chamstwa szczególnie kobiety, które mają dobre serce nie tolerują i nie chciałyby mieć takiego faceta, który jest wredny i do niczego. Masz może w życiu jakieś marzenia? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Właśnie z tego, co zauważyłem to bardziej chcą wrednych i chamskich. Mam kilka marzeń ale wole na razie ich nie zdradzać, bo zaczynają się powoli spełniać i nie chce zapeszyć .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem, w porządku . Trochę pogawędziliśmy o kobietach i o Twojej osobie, a teraz przejdźmy do Twojego dzieciństwa - jak go wspominasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzieciństwo? To był najpiękniejszy czas. Zero zmartwień, problemów. Cały czas się wychodziło pograć w piłkę albo po prostu posiedzieć. Czas który już nigdy nie nastąpi, teraz tylko praca i rodzina.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Akurat w tym się z Tobą zgodzę, będąc dzieckiem nie trzeba się o nic martwić, rodzice zapewniają nam praktycznie wszystko, czego potrzebujemy. Pamiętasz może w jaką zabawę najchętniej bawiłeś się w dzieciństwie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmmmm, w co się bawiłem to nie pamiętam, ale wiem, że cały czas się siedziało na boisku i grało w piłkę albo w kosza.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem, praktycznie standardowa historia. A jak to było, gdy poszedłeś pierwszy raz do szkoły podstawowej? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hoho szczerze mówiąc było to jakiś czas temu i dokładnie tego nie pamiętam, ale nie byłem rozczarowany ani nic.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hehe, chyba Cię pamięć zawodzi. No dobrze, teraz odbiegniemy trochę od tematu i porozmawiamy o CSie. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z tą grą? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pierwszego steama dostałem od rodziców na urodziny i było to w pierwszej gimnazjum.[/align] [align=center] [/align] [align=center]To już dość sporo. Jak trafiłeś na Multi-Head? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przed moja przerwą grałem na innej serwerowni właśnie na codzie, byłem tam dosyć długo i po pewnym czasie zacząłem się starać o admina i go dostałem. Potem była roczna przerwa. Znowu kupiłem steama i zacząłem szukać właśnie jakiegoś fajnego coda. W sumie przypadkiem trafiłem na dd2 i była reklama forum, wszedłem i zobaczyłem, że jest cod, więc stwierdziłem, że zagram. Spodobał mi się klimat i ludzie, więc zacząłem grę. Po pewnym czasie stwierdziłem, że jest mało adminów, a dużo czitów, więc złożyłem podanko na admina, które zostało zaakceptowane. I jeżeli znowu z przyczyn losowych nie będę musiał zaprzestać gry to myślę, że będę cały czas .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawa historyjka. Bardzo mnie interesuje czemu grasz na COD'ach, a nie na serwerach typu FFa takich jak np Only DD2? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kiedyś grałem tylko na ffa i raz zagrałem na codzie i tak już zostało. Wolę po prostu coś takiego jak mogę dobić jakiś lvl, zdobyć perk i dłużej postrzelac. Przez COD również spada trochę skill, bo nie ma tej precyzji, ale po prostu gra na COD sprawia mi przyjemność.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem. Powiem Ci szczerze, że nigdy nie grałam na COD, ale zaczęłam właśnie dzięki MH. Cieszę się, że tak się złożyło, że możemy adminować wspólnie na jednym z COD'ów naszej sieci . Pamiętam jeszcze, że jak pierwszy raz zagrałam na CODzie, a później poszłam na Only DD2 to wydawało mi się jakbym wszystko się zwolniło haha, a co do skilla to bynajmniej mi nie spadł, na Only DD2 gram tak samo jak grałam, a nawet szczerze powiem, że odrobinę lepiej. Lepsze głowy mi wchodzą, ale nie mam pojęcia czym to może być spowodowane : ). Napisz Nam jak po dwóch tygodniach swojego pobytu oceniasz naszą sieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Sieć jest bardzo fajna. Fajni i miły opiekunowie jak i admini. Atmosfera jest dobra. Jest tylko problem z adminami, których jest zdecydowanie za mało (bynajmniej na codzie) i często ktoś jest oddalony. W skali 10 punktowej dałbym 10 .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Cieszymy się, że Ci się u nas podoba. A jest już może na sieci ktoś, kogo nazwałbyś dobrym kolegą czy też dobrą koleżanką? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmmmm... 3mamcie jest bardzo w porządku i jest jedna adminka o nicku Danke, którą poznałem na samym początku mojej przygody z multi head.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Super. Przejdźmy teraz w świat muzyki. W jakim rodzaju muzyce najbardziej gustujesz i dlaczego? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od samego początku kiedy zacząłem słuchać muzyki był to rap. W sumie to przez środowisko w którym przebywałem. Zawsze słuchałem, potem robiłem coś w kierunku nagrywania, ale jednak nie było na to czasu. Słucham rapu, ponieważ ten rodzaj muzyki mówi całą prawdę o życiu. To nie jest jakieś puste śpiewanie tylko konkretne nabijanie.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Już Cię lubię, ponieważ też uwielbiam rap. Mógłbyś przytoczyć jakiś swój ulubiony fragment rapu? [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mega kawałek. Chciałabym Cię jeszcze prosić o jakąś swoją aktualną fotografię . [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciacho! . Na koniec wywiadu chciałbyś może kogoś pozdrowić lub dodać kilka słów od siebie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym pozdrowić wszystkich, z którymi gram i obyśmy zawsze żyli w zgodzie i grali dopóki śmierć Nas nie rozłączy haha .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hehe. Widzę, że poczucie humoru dopisuje . Ja niestety będę się z Tobą żegnać, gdyż nasz wywiad dobiegł końca. Chciałabym Ci bardzo podziękować za wyczerpujące odpowiedzi. Trzymaj się i do usłyszenia . [/align] [align=center] [/align] [align=center]A ja Ci dziękuję za wywiad. Do usłyszenia, pa.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Bardzo dobry wywiad. Leci +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Dobry wywiad,dopracowany i na poziomie (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Wywiqd jest fajny leci plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Bardzo fajny wywiad. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Fajny wywiad jak zawsze + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Super wywiad + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Leci jak torpeda + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Dobry wywiad , łap + ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 haha, niektóre odpowiedzi są wręcz głupie ale życia nie można brać na poważnie ;p wgl zauważyłem, że Pani redaktor wyhaczyła tam gdzieś jakieś "ciacho" i chciałbym się apytać gdzie bo jakoś nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2014 haha, niektóre odpowiedzi są wręcz głupie ale życia nie można brać na poważnie ;p Chyba chciałeś napisać "nie można brać sobie wszystkiego na poważnie", bo napisałeś teraz jakbyś chciał przekazać, że wszystko pisałeś w żartach, a tak przecież chyba nie było . wgl zauważyłem, że Pani redaktor wyhaczyła tam gdzieś jakieś "ciacho" i chciałbym się apytać gdzie bo jakoś nie widzę Chodzi mi o Twoje zdjęcie. Dla niektórych kobiet forumowych na pewno jesteś to ciacho, którym Cię nazwałam . PS. Cieszę się, że podobał Wam się wywiad, dzięki Waszym odpowiedziom coraz bardziej czuję, że jestem dobra w tym, co robię . Dziękuje bardzo! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi