Detroit Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Nick: Detroit ? Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka przygód z adminowaniem na paru serwerach w CS 1.6 i Source Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 (dosyć długo nie byłem adminem, więc jest to kwestia przypomnienia) Staż w CS-sie: około 6 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:18602035 Dlaczego Ty: Lubię gdy panuje porządek na serwerze i denerwują mnie "ludzie-trolle". Podobno pilnie poszukujecie adminów, więc myślę, że osoba z kilkuletnim stażem w CS'a na tej posadzie się przyda. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dużo pracy = 0-1h na dzień, mało pracy = 1-2h na dzień, wolne = >2h na dzień Kontakt: http://steamcommunity.com/id/detroitem Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/detroitx/ Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Byłbym na tak ale jeśli masz wolne i uważasz , że 2 godzinki wystarczą to wiesz za dużo trolli nie ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Napisałem >2h, czyli od 2h wzwyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Ile należy czekać na decyzję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Staż w cs'sie 6 lat??. Ale cs'go z tego co mi się wydaje wyszedł w 2012 czyli 2 lata temu ;x Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Neutral tak jak kolega @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Pisząc podanie brałem pod uwagę wszystkie wersje CS'a. Sam Counter Strike nie wyszedł 2 lata temu. Pierwsza wersja miała premierę bodajże w 99' roku. Jeśli chcecie czepiać się szczegółów to lepiej nic nie piszcie. Jak już mam być tak bardzo szczegółowy, to w 1.6 grałem bodajże 2,5 roku, z Sourcem miałem epizod około półroczny, a w GO gram od stycznia zeszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Października 2014 Administrator Udostępnij Napisano 20 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi