Master Of Disaster Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Nick: Master Of Disaster Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem na kilku innych sieciach Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: oj zacząłem jakieś 12 lat temu, z przerwami, Steam / NonSteam: steam STEAM_0:0:52145428 Dlaczego Ty: 1. przede wszystkim chcę pomóc 2. gram często rano, tak jak dziś, lata odpał i psuje grę, a niestety admini śpią bo też kiedyś muszą to robic;] 3. doświadczenie, nie mam problemu z rozpoznaniem haxa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, czasami kilka godzin, czasami kilka dni nie będę mógł wejśc, dużo pracuję, prosze o wyrozumiałośc Kontakt steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Master%20Of%20Disaster/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Za dlaczego? 1. Znam go osobiście,bardzo w porządku facet. 2. Za stary żeby odpierdzielać jakieś jaja 3. Z tego co zauważyłam ogarnia rozpoznawanie tych,którzy serio latają odpaleni Więc..jak najbardziej na taaaak! ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jestem na tak. Gracz ogarnia, zgłasza na steam jak i u@. Wiek i godziny na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Wiek, godziny, doświadczenie. Na u@ zgłasza, nie można się do niczego przyczepić... Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkasia Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jestem na tak powody w/w i jak sami wiecie jest ciągły problem na serwerze z powodu gościnnych adminów Kolegę znam z innego serwera i wiem, że ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jak najbardziej TAK Chłop ogarnia Często gra w godzinach rannych a to wielki + z doświadczenia wiem bo sam gram rano a wtedy adminów brak:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jestem na Tak -Aktywny -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jes of kors Kultura,wiek, ogarnięty, na u@ zgłasza (oko ma dobre ) duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi