Gość Guest Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 http://zapodaj.net/bcc8e3ca386b2.jpg.html Zamienie najbardziej zależy mi na grze Counter Strike Global Offensive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Odezwę się do ciebie na priv jak znajdę jakieś konto z go bo ostatnio miałem ale trochę ich sprzedałem. Jak coś to pisz do mnie bo mogę zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Brak podanego kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Steam (wymienię, sprzedam, oddam)" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi