Gość Guest Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Twój nick podczas gry: alfa Godzina, data zdarzenia: ok. 00:00 z 14 na 15 października 2014 Mapa: aim_map STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 35686943 Uzasadnienie: wchodzę na serwer kilka minut przed północą, gram kilka minut. Zaraz ktoś mnie wyzywa od cziterów. Myślę o co chodzi? Może ze 3 fragi dopiero mam. Wciskam tabulator, a tu typ z nickiem aalfa (pisane przez dwa 'a' na początku). Jakiś typ się podszył pode mnie. Tutaj screen z konsoli na dowód. Na czerwono zaznaczyłem najważniejsze części. http://vpx.pl/image/YnHy Typ miał staty jakieś 25 do 0. Nie zdążyłem zrobić screena, a już zostałem zbanowany. Tutaj zamieszczam drugi screen. Znakiem zapytania zaznaczyłem, że nawet ja zostałem zabity przez aalfę. Skoro to ja czitowałem to jak mogłem zabić samego siebie? http://vpx.pl/image/YnH9 Pozdrawiam alfa (ten przez jedno 'a' oczywiście ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Zapraszamy Admina Meli w celu wyjaśnienia sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 zaszła pomyłka można odbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Następnym razem zachowaj czujność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi