Gość Guest Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin BoT1Kkkk. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ka#Pu#So4$ [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 360492784 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.191.165.131 ' [AMXBans] ======================================== Bez Ss !! Serwer : Multi-Head.pl [COD MOD 200] [Death Match] [AWANSE] [RESET LVL] @ disCONNECT.pl (de_aztec) Data : 17.10.2014 - 12:15:12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Dzień dobry. Ja zobaczyłem NoRecoil i dla tego bez SS , ale mam demko: http://uplodzik.pl/redirect,0TQZCH50,0.html Jeżeli inni nie zobaczą w tym nic podejrzanego i zabronionego. To Przepraszam za dopuszczony błąd. Dziękuję. Przepraszam za możliwe błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Celownik jest ustawiony na określony cel i tam właśnie strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi