Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Twój nick podczas gry: B0T Godzina, data zdarzenia: 16:35 2014-10-17 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 87.206.89.32 Uzasadnienie: Grałem sobie tak po prostu, aż tu nagle ban powód czitujesz. Oto wykaz z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : B0T [AMXBans] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1806669815 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.206.89.32 ' [AMXBans] ======================================= Pragnę zaznaczyć, że jest to podajże 5 ban z tym, że 4 poprzednie były z SS na serwerze DD2/INF, oczywiście czyste a tutaj żadnych SS czy dema. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Według czasu, który podałeś, to jeszcze nie dostałeś bana, a już napisałeś odwołanie. Czekamy na demko od admina |PDG|Podgrubapl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Oj przepraszam bardzo komputer mi źle datę pokazuje chodziło mi o dzień wczorajszy, już poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Gracz dostaje UB. A moderatorów proszę o poinformowanie admina w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi