Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Twój nick podczas gry: Silvaran Godzina, data zdarzenia: mniej więcej 16:25 Mapa:inferno STEAM_ID / IP:' STEAM_1 : 0 : 79718549 ' Uzasadnienie:grałem grałem i ban nie mam żadnego wh i aima ani ss które mi kazano wstawić DD2+INFERNO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Na twoim nicku widnieje ban z powodem wstaw screeny . Wiec zostaly Ci zrobione screny z gry , spakuj je w paczke i udostepnij je nam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 resetowałem nic nie dało w konsoli pisze [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Silvaran [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 797185 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 w cs strike nie ma ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 A szukałeś dokładnie? Przeczytaj poradnik> http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Szukaj pliki o nazwie HalfLife00.tga itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 dobra ale jakim programem obejrzeć te ss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 FastStone Image Viewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi