Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Dostałam darmowego vipa Nick Wiktoria! ;* Wbijam na cs podaje hasło (setinfo_pw hasło) Wbijam na serva i wyskakuje Invalid Password .. The .... O co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Złe hasło . Spróbuj napisać tak : setinfo _pw "hasło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 You have no entry to the server wyskakuje .. Wpisywałam Tak Jak Chciałeś :C ( PODPOWIEDZ JESZCZE COS ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Możliwe że złe hasło wpisujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 To jest informacja o złym haśle. Upewnij się, czy dobrze wpisujesz hasło podesłane na PW. setinfo _pw haslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie Koles Admin Mowiłam mu hasło i mówi że już zrobione ... Moze jest ktos komu moge podac nick hasło i co cchce wybrac i niech mi zrobi ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nic ci nie da , dając komuś dane. Tak czy siak musisz sama napisać to , ponieważ z każdego CS-a trzwba wpisywać hasło, więc nie radze dawać takie dane jak hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 W razie dalszych problemów skontaktuj się z H@/S@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi