Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Twój nick podczas gry: F10`CruzeN~ Godzina, data zdarzenia: 21:49 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:18982401 Uzasadnienie: Dostaje aktywnego lecz ... Od wczoraj gram na tym nicku od 20;00 Wgl tego nie rozumiem ktoś się podszył czo co.. Proszę o wyjaśnienie. Gram na steam ! Proszę o zdjęcie bana z Steama. Sprawdzić można ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Grałeś po godzinie 21 na nonsteamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie używam NomSteama. Po co ? jak mam Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie wiem co o tym myśleć, aczkolwiek na IP oraz Steam ID nie ma aktywnego bana. Czekam na kogoś z wyższych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Czekam dalej na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 http://multi-head.pl/topic/43943-odwo%C5%82anie-od-bana-by-cruzen/ http://www12.zippyshare.com/v/41841575/file.html Chyba dużo nie trzeba mówić? + Multikonto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Aha.. -.- ja nie gram na nomsteam .. -.- jeszcze na steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nigdy Cię nie widziałem na Steam więc nie kłam człowieku dzisiaj też dostałeś bana za aktywnego . BEZ UB dla ciebie . Jedynym wyjściem jest zrobienie 100 reklam . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Jak na steam nie jestem ? -.- zawsze tylko steam . Danke moze potwierdzic jak nawet cheterow jej na steama zglaszam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie widziałem nigdy przy Twoim nicku awataru więc jesteś zwykłym Nsowskim Cheaterem Z resztą nie mnie to oceniać czekaj na decyzje wyższej Rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Szkoda słów na to -,- haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Multikonto z użytkownikiem @Ruski. Dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi