Gość Guest Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 w ciagu 1,5 h dostalem dwa bany, jeden slusznie , bo admin chcial sprawdzic czy nie jestem odpalony, drugi to ja nie wiem , dopiero co zrespawnowalem sie , zdarzylem oddac kilka strzalow do ct ktorzy biegli na nasz resp , pierwszy raz mnie spotyka taka sytuacja , ze chwilowe przystanie w miejscu z awp i strzelanie z tego miejsca do wroga jest karane banem , gralem tu pol roku temu , caly czas awp i dopiero pierwszy raz taka sytuacja mnie spotyka , nawet gracze na czacie byli zdziwieni jak admin na swoim czacie napisal ze kampienie z awp=ban 5 minut. 30 min to nie duzo ale do meczu chcialem se jeszcze pograc w dm , kampic juz nie bede . prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Zaczniemy czytać, gdy ujrzymy wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Brak wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi