Gość Guest Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'kultura' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:566832327' [AMXBans] Your IP: '46.238.247.158' [AMXBans] ======================================= Dostałem bana z kulture ponieważ pisałem chyba z 20 razy do admina na zwykłym czacie jaki i na u@ a admin jak by miał mnie w dup... . Po co wam admin który wgl nie ogarnia ??. Mój problem jest taki że po wejściu na serwer nie miałem vipa oraz klasy zoombie chociaż vipa kupowałem tydzień temu. Proszę o szybkie rozpatrzenie tej sprawy jak i naprawinie tego błedu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Wzór, albo kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi