Gość Guest Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Twój nick podczas gry: Dariusz Szpakowski Godzina, data zdarzenia: 21.10.2014 tuż przed 4 Mapa: wiadomo STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:18679054 0 00:07 12 0 Uzasadnienie: Jestem niewinny. Wydało się, Dariusz Szpakowski ma czity :lol: a tak na serio. Gram sobie w nocy z poniedziałku na wtorek między 3 a 4 w nocy w cs-a wbijam rank i poza jakimś cziterem, jest wszystko ok. Jestem w terro ( czyli czerwony nick ) i w którymś momencie widzę na czacie obok niku Dariusz Szpakowski ( na niebiesko ) jakieś bluzgi w kierunku admina i myślę WTF? nie pamiętam, żebym coś takiego pisał. Chwilę później ogarnąłem, że jakiś cziter się pode mnie podszył z IDENTYCZNYM NICKIEM i psuje grę. Sekundę później dostaje bana powód: cheater destroyed, wywala mnie z gry, otwiera napęd cd/dvd i rozwala CS. Jestem w szoku :ooo: Proszę o ub i jakąś pomoc. Czy muszę robić reinstal cs-a, czy będę mógł grać dalej na nicku Dariusz Szpakowski, czy dostanę ub? ( Dzisiaj sprawdzałem to na drugim kompie to niby działa cs ) Wszystko powinno być na demku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Zapraszam admina który banował tym pluginem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Jak najbardziej UB dla Dariusza. Mogę dać demko z relacji tego działania jeżeli potrzebne. Na serwer weszło lub wszedł cziter z aimbotem i sh, ciężko było się połapać co i gdzie. Komendą posługiwałem się w słusznej sprawie, darek miał po prostu pecha ;p. Napisz do Administratora o hasło na nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Miałem hasło na nick bo mam vipa jeszcze przez 2 dni a i tak koleś wbił na moim nicku, dziwna sprawa. :mellow: Chyba, że hasło na vipa nie jest jednocześnie na nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Drugi Darek musiał mieć (1) przed nickiem, bądź wtrąconą gdzieś jeszcze spację. Dostajesz UB, przeinstaluj cs'a i wszystko powinno grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi