Gość Guest Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Witam. Myślałem że ten dzień nie nastanie no cóż... Jestem zmuszony zrezygnować z funkcji admina ponieważ jak teraz nie mam czasu na grę. W ostatnim czasie max ile siedzę to 30 min dziennie (porażka ) nie chcę zajmować miejsca... Niestety czas zakasać rękawy i brać się za naukę niezbyt fajne oceny wyłapałem i to muszę uregulować... Mam nadzieję że w przyszłości sytuacja moich ocen się poprawi i że będę w stanie ponownie wrócić do normalnej gry. Z góry dziękuje za danie mi szansy bycia adminem i mam nadzieje że jak moja gra się ustabilizuje to otrzymam kolejną. Dziękuje za współprace i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admini [COD 200]" do "Zmiany personalne w sieci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Uprawnienia odebrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi