Sy[K]uS Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Twój nick podczas gry: Sy[K]uS Godzina, data zdarzenia: 3 min temu Mapa: dd2 / odd2 #2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:69127967 Uzasadnienie: Ucieczka? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Sy[K]uS [AMXBans] Powod : ' Ucieczka Przed Screenami ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 69127967 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.174.64.81 ' [AMXBans] =============================================== Grałem sobie, padłem i poszedłem na youtube, po chwile wrócilem ale zmieniłem serwer na odd2 #1, ładowala się muza a potem banik mi wyskoczył Pokaż mi dowód że mi zacząłeś robić ss... Dodam że dopuszczałem możliwość iż admin zrobił no z 2 ss i ja nie wiedzialem i wyszedłem... ale nie mam ani jednego ss i w konsoli też nie ma że został zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Zapraszam do przedstawienia dowodów przez Admina @Richard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Ok, zaszła pomyłka w trakcie dodawania bana z rozłączonych graczy najwidoczniej w miejsce gracza do zbanowania wskoczył sykus . Loook@SS miał otrzymać bana z takim powodem . Sykus otrzymał w tym momencie Ub. Przepraszam za utrudnienie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Uważaj na przyszłość. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi