Gość Guest Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Data i godzina: 9:55 , 2014-10-22 Nick admina/gracza, który zawinił: admin tomek albo kuba:) Dowody: http://www30.zippyshare.com/v/48592206/file.html Zero kultury na serwerze ludzie robia co im sie podoba a admin to zlewa prosze o ogarniecie go bo to nie dopuszczalne co to za admin ? : ) serwer dd2/inf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Zapraszam admina kuba do wyjaśnienia tej sytuacji. Przeglądałem bansa i nie widzę, aby te osoby ze screena zostały zbanowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Przepraszam ale ja nie widziałem aby ktoś tak napisał... Możliwe, że to było jak już leżał, a ja jeszcze grałem. A poza tym to jak zapytałem kogo ogarnąć to mi nie odpowiedziałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Następnym razem zachowaj większą czujność i zwracaj uwagę na to, co dzieje się na say'u. Tym razem upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi