Gość Guest Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Witam, Wczoraj ztn. 21.10.2014 Założyłem temata o ub, ( tutaj ) którego dostałem, ale nadal nie mogę wejść na serwer. Przy próbie wejścia wyświetla się taki komunikat BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 470 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Dariusz Szpakowski [AMXBans] Reason : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 18679054 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.206.200.210 ' [AMXBans] ====================` Nie wiedziałem, dlaczego tak jest, więc zanim założyłem ten temat sprawdziłem kilka rzeczy, z drugiego komputera też nie mogę wejść na serwer, ponadto sprawdziłem adres steam id z tego komunikatu powyżej, oraz drugi z konsoli po wpisaniu komendy status na innym serwerze i mam coś takiego STEAM_0:1:18679054 . Pod tym co podałem według tej stronki http://steamidfinder.com/ jestem ja a pod tym z komunikatu jest jakiś gość z Niemiec http://steamcommunity.com/id/STEAM_0/ mój internetowy adres ip też się różni od tego z komunikatu. Może po prostu nie dostałem jeszcze ub? Ktoś wyjaśni, albo pomoże? Temat zakładam tu a nie w dziale problemy, bo jak na to nie patrzeć to nadal mam jak by bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Banował admin z only dd2 czekamy kto to taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Przecież pisałem. Nty widocznie zapomniał dać mu UB. W temacie jest napisane, że daje mu UB ;p. Więc dam mu to UB, które miał dostać. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi