Gość Guest Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Data i godzina: 23/10/2014 ; 15:40 Nick admina/gracza, który zawninił: Gracz: manto Dowody: Świadkowie: Serwer,- Uzasadnienie: To po pierwsze obelga i obrażanie, po drugie nie życzę sobie, by ktoś pisał do mnie w ten sposób. Gracz bardzo wygadany, więc postanowiłem, że poleci screen, forum to dobre miejsce, by ktoś mógł sobie coś przemyśleć. Więc w postaci tekstu: (Counter-Terrorist) manto : gownie (Counter-Terrorist) manto : fejkowy (Counter-Terrorist) manto : zmien ten rn (Counter-Terrorist) manto : dzisiaj +b juz mas To po pierwsze dla jasności, gównie, to już jest obraza, fejkowy to obelga, a to, że dziś bana dostane, to mnie najbardziej ciekawi ;-). Także czekam na dalsze rozwinięcie sprawy i oczywiście reakcję, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Podeślij SID/IP gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Gracz sobie trochę odpocznie. Ban dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi