Gość Guest Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Data i godzina: 23/10/2014 ; 15:55 Nick admina/gracza, który zawinił: Nie wiem, nie jestem w stanie sprawdzić. Dowody: Świadkowie: - Uzasadnienie: Więc tak, admina nie było, wrzucałem zgłoszenie "Rysio", potem admin przyszedł, został bana, po tym jak już wrzuciłem, brałem się za następnego "gracza", no i nagle dostaje kick'a, więc skoro jak admin nie wie dlaczego ja siedzę, chociaż 3/4 postów mam w dziale z wrzuceniami, a admin dopiero co przychodzi, to rozumiem, że kick'a będę dostawać za każdym razem i nawet jak admin nie będzie tego widzieć przy takiej ilości graczy i dopiero za jakieś xxx czasu skapnie się, że jest ktoś podejrzany to będzie go oglądać ? Proponuję jakoś to rozwiązać, bo to szkoda mojego czasu, żebym ja wchodził oglądał gracza i dostawał co chwile kick'a, to taka sugestia ale i pytanie, na pewno w kierunku administracji, a jeżeli nie, no to trudno, ktoś będzie musiał grać z takimi ludźmi, do czasu admina i jego reakcji, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Myślę że coś powinni zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 To twoim obowiązkiem jest poinformować admina o ewentualnym nagrywaniu demka ze spekta , ja postąpił bym tak samo widząc że gracz spędza większość czasu na spekt co świadczy o nabijaniu godzin , nie zgłoszone siedzenie na spekcie = kick , nw jak tam na dd2#1 ale na dd2#2 gdy gracze potrzebują na chwile wejść na spekta to nas o tym informują żeby ich nie wywalać . Wracając do tematu , jeżeli admin jest już na serwerze to po co nagrywać demko skoro wystarczy napisać na U@ i zgłosić cheata , napisałeś również że przy takiej ilości graczy i dopiero za jakieś xxx czasu skapnie się, że jest ktoś podejrzany owszem zgadzam się może to być utrudnione ale wystarczy kilka razy powiadomić admina o cheaterze a na pewno się tym zajmie/zajmą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Dostałeś kicka i składasz skargę ehh bez komentarza admin ma prawo tłumaczyć się z bana powyżej 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi