Gość Guest Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Witam, zostałem przed chwilą zbanowany permanentnie na serwerze. "[AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'ban na VAC, zegnamy :)' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:13593984' [AMXBans] Your IP: '85.193.218.x'" Jak opisać tą sytuację? Byłem oślepiony flashem w trupie, grałem w ct, aż tu nagle dostałem bana z w/w wiadomością. Wcześniej nic nie pisałem, po prostu grałem. Ktoś może to wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Admin się pomylił dostałeś ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi