Gość Guest Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Nick: NeVer Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): W CS:GO byłoby to pierwsze doświadczenie. Ale mam duże doświadczenie w CS 1.6 więc szybko i tu się nauczę. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 (ale tu chyba amxx nie wchodzi w grę ) Staż w CS-sie: 6/7 latek Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Na surfie grałem ponad rok można powiedzieć, że żyłem tylko surfem. Znam się trochę na tym i owym. No i potrzebujecie adminów, mam już na codzie więc, uważam że na Surfa wam się przydam. Proszę tylko administrację o ułożenie jakiegoś regulaminu bo gracze nie wiedzą czego mają się trzymać, a admini nie będą wiedzieć za co mają banować (mogę w tym pomóc oczywiście za zgodą H@ ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kiedy tylko mogę to wchodzę - czyli codziennie. Czasami gram godzinami jak mam wolne, a jak pracuję to to też gram ale trochę mniej. Kontakt: Steam, Forum, GG, e-mail Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/NeVer%20%7C%20Multi-Head.pl/91.185.185.117:28025/ -> Mało prawie w ogóle ale z moimi zdolnościami szybko nabiję godziny - ale nie o godziny tu chodzi. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Multi admin jest platny wiesz o tym? 45 minut serio? Pograj troche wiecej na chwile obecna na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 45 min mówi samo za siebie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi