Gość Guest Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Witam po tylu latach jakie spędziłem na Mh zarówno jako admin jak i h@ chciałbym zrezygnować ze wszystkich moich funkcji na serwerze i przyznanie mi rangi emeryt. Nie mam zamiaru tolerować tego jak mnie traktują po tylu latach służby MH;d nie zamierzam się tutaj rozczulać nad swoim losem bo będę grał jeszcze na codmodzie jako zwykły gracz. Wszystkim którzy zasłużyli na to i mnie pamiętają dziękuję bardzo za tyle lat jako kompani w rodzinie MH. Do widzenia. Dorzucę że byłem że byłem tutaj od paź 24 2011 no cóż akurat minęły równo 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Chociaż cię nie znam to bywaj mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Przykre, że rezygnujesz z powodu innych osób. Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Szkoda. Trzymaj się :salut: Ranga na forum odebrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Coś nie chce mi się wierzyć tutaj w przypadek Szkoda, że z takiego powodu rezygnujesz Wilku, szczególnie, że potrafisz zgasić tych co Ci podskakują ale Twoja wola Myślę, że jeszcze czasem pogadamy na steam więc żegnał Cię nie będę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Gorąco pozdrawiam, powodzenia, dziękujemy za te 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Szkoda troszkę, nasze rozmowy, śmianie się z byle czego Wspólnej gry, będę tęsknił :* Ale na ts wpadnij pogadać czasem aaaa no i jeszcze jedno ziomeczku skołuj w końcu kołczan prawilności mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Przykro, że w takiej atmosferze postanowiłeś przejść na emeryturę. Do mnie zawsze możesz się zgłaszać. Nie żegnam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 No szkoda żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Dzięki za wszystko Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Adios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Wielka szkoda. Trzymaj się, powodzenia w życiu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Trenuj Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Nie miałem okazji poznać, jednak z tego co słyszałem porządny z Ciebie gość. Trzymaj się i wracaj cały. Papatki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi