Gość Guest Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Witam. Dostałem dzisiaj bana na serwerze only DD#1. Jako iż nie grałem na czitach postanowiłem poszukać SSów i wrzucić je na forum z prośbą o UB. Jak się okazuje ich nigdzie nie ma. Pragnę tylko dodać, że gram na non-steam a konkretniej Cs 1.6 New Era by Lukasz. Żeby nie było tekstów typu poszukaj to znajdziesz i wklejanie linku "http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/" Bo przeczytałem temat i postąpiłem zgodnie z instrukcją. Wie ktoś gdzie znajdę dowody mojej niewinności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Problemy z Counter-Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Screeny muszą być w cstrike lub cstrike_polish, sam długo grałem na tym cs, jeżeli ich tam nie ma musisz przeszukać programami. Na przyszłość polecam ci pobrać cs od Multi-Head.pl. Są tam usunięte tego typu problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Raczej już na UB nie zdążyłeś. Jeżeli poradnik Ci nie pomógł to już nic Ci nie jest w stanie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi