Gość Guest Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nick: Pandasek Wiek 16lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem tylko na jednym serwerze , nie było problemów. Znajomość AMXX (W skali 1-10) 6 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / Non Steam: Non Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Pandasek%20%3AD/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .! Ponieważ , na codzień wydaję mi się , że niektórzy chitują , ale nie mam ich jak sprawdzić , dzięki adminowi będę mógł, nie lubie gdy chiter psuje gre mi , przy okazji innym. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 godz. dziennie Kontakt GG: 51747617 Posiadam Micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Brak steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi