Gość Guest Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Twój nick podczas gry: GreenHillS Godzina, data zdarzenia: Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 0 : 1537988346 ' / ' 77.254.158.252 ' Uzasadnienie:Otóż grałem sobie jak zwykle, z kiepskimi statami,rozpoczynamy runde i z niczego dostaje bana dodam,iż patrzyłem na spectów i nie było tam adma więc...? Info od Boga? Szukając na forum natrafiłem też na osobe o nicku : F.I.G.H.T.E.R Która miała/ma ten sam problem ,zostaliśmy zbanowani w prawie tym samym czasie tzn w przeciągu 15 min od mojego bana on został zbanowany.Od dawna gram na waszych servach i oczekuje sprawiedliwego "wyroku" -UNBANA Teoretycznie powinienem dostać ss'y ale oglądałem poradnik uważnie przeczytałem temat na forum i nie ma ich,Fighter miał/ma ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Przeczytaj jeszcze raz poradnik. Screeny robią się automatycznie więc musisz je mieć. Szukaj 5 plików w formacie .tga i o nazwie HalfLife00, HalfLife01 itd.. http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 W jakim programie mam odczytac te ss'y? Bo jak to otwieram to WORDPAD i tylko jakies tam znaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nie masz ich odczytywać tylko wrzucić spakowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Czas minął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi