Gość Guest Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Twój nick podczas gry: TaVs ;] Godzina, data zdarzenia: 15:25 Mapa:de_nuke STEAM_ID / IP:195.116.132.160 Uzasadnienie:Admin kazał mi wkleić screenshoty na forum, tylko jest problem bo on mi tych ss'ów nie zrobił, szukałem po całym folderze cs'a i nic. Proszę o Unban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Na tym ip są 3 aktywne bany w tym 2 z powodem wstaw ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Mam osiedlowe IP więc może dlatego, ale mi chodzi o DM, gdzie dostałem DZIŚ bana wstaw ss'y a nie zrobili mi tych ss'ów, możecie to sprawdzić na hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Szukaj plików w formacie .tga. Pełna nazwa: Halflifxx.tga - Jest ich pięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Powód: Czas minął. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi