Gość Guest Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 wój nick podczas gry: GreenHillS Godzina, data zdarzenia: 18:43 26.10.2014 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP:' STEAM_0 : 0 : 1537988346 ' / ' 77.254.158.252 ' Uzasadnienie: Otóż wczoraj dotstałem bana. Pod długich poszukiiwaniach znalazłem ss'y ale że jestem nieogarem komputerowym próbowałem je otworzyć ale w wordpad'zie,szukałem więc w czym mozna wyswietlic pliki "TGA" .Okay sciągnąłem darmowego gimpa 2 ,jakoże na innych servach ss'y dodaje sie w JPEG również każdy Screen zmieniłem na ten format po czym równiez po wielu problemach spakowałem do rar'a (Stary rar mi się skonczył wiec musiałem sciągnąc nowego troche mi zeszło szukanie) i tak zippyshare nie chciało mi wyhostowac tego pliku kilka innych hostingów też,na szczęscie znalazłem w koncu hosting i dodałem do postu z o temacie własnie ss'ów Admin Strajk odmówił mi UNBANA przez duży przeskok czasowy.Chciałbym orzec że ss'y wrzucałem kolejno,osobno w jpeg,paczka z rarem ale również JPG,na końcu dodałem Paczkę rar tga no ale odstęp czasowy... Proszę o UNBANA. Prosze oto ss'y: http://hostuje.net/file.php?id=afed905aef65f642658d873f1a9b93b9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Za duży przeskok czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi