Gość Guest Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 To są jakieś jaja chyba kolejny ban ! dwa razy w ciągu 3 godzin dałem już ss-y przecież dostałem UB wszedłem na serwer 2 mapy gram i ban ! ss-ów nie zrobił mi nikt a ban znow poleciał co mam teraz zrobić ! ogarnijcie tych daminów na tym serwie bo to jakaś porażka jest [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'aktwyny' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:1630534261' [AMXBans] Your IP: '83.22.3.107' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 napisz adminowi, żeby wchodził czasami na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi